6.12.10

The Hunted


Jag ska börja med att säga att jag är svag för den här typen av film. Någon ensam som blir jagad och är "på rymmen" har alltid varit intressant och spännande.
Det gör dock inte denna film automatiskt till en bra film, för det är det inte. Bakgrundshistorien är lite fånig, och likaså manuset. Vissa scener är som tagna från Jagad och filmen känns väldigt platt på något sätt. Man bryr sig inte om någon av karaktärerna, då ingen är direkt sympatisk. Det känns som saker utspelar sig på skärmen utan att man bryr sig ett dugg om vad det är som händer, vilket är ett ganska starkt tecken på att en film inte är så värst bra.



Vissa scener känns dessutom bara konstiga och malplacerade, som scenen i början av biljakten då Benicio helt random plötsligt pekar finger åt Tommy Lee-Jones. Det fingret var uncalled for, och de hade ju faktiskt ett trevligt samtal innan de blev avbrutna.
Hur som helst, filmen fungerar som underhållning men det känns som filmen är gjord utan någon större motivation eller eftertanke. En slätstruken, lite fånig och ganska ologisk ströfilm, med en handling som i rätt händer skulle kunnas göra mycket bättre.
Hm, man kanske skulle se om den första Rambo. Synd bara att det är Stallone..


53

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade