11.3.10

Lost S6E07



S6E07
Nu så börjar det hända lite grejer, även om det mest är småsaker man får reda på, som t.ex att Ben varit på ön tidigare i den paralella världen. Det ska bli intressant med att se vem som egentligen är god och var alla kommer stå i slutet, nu när Jack är på G igen och Richard fått grepp om saker igen. Man har fått några hints om att "Locke" är den onda kraften på ön, men vid närmare eftertanke så har väl knappast Jacob gjort något som gynnar någon annan än sig själv. Aja, det är ingen idé att spåna alltför mycket i det här, utan jag känner att jag behöver kolla igenom alla säsonger igen. Slutklämmen i dagens avsnitt tänkte jag mest "ah den där killen. det var ju han som.... Jag känner igen honom".

Det som känns tråkigt är att man inte har följt samma spår sen första säsongen. Då visste man ju inte riktigt hur man skulle fortsätta med storyn, och kommer ni ihåg att "the others" från början var några människor som sprang runt barfota i skogen. En säsong senare visar det sig att dom har en hel by, flera "hatches" och byggnader på ön. Och vad var egentligen tanken med isbjörnarna? - Hade dom något större syfte, och hade man verkligen planerat att det som fanns på ön skulle vara ett svart moln och som i sista sägongen visade sig ta formen av Locke?
Jag vet att mycket som sägs och visas nu i sista 2 säsongerna spelar in på det som hänt tidigare, men frågan är om det var tänkt så från början och om man kan se det redan i första säsongen. Hur som helst så ska det bli intressant med en omtitt.



Såhär på kvällskvisten, lycklig över att mardrömsveckan är över och man äntligen är ledig ett par dagar, så har det visat sig att jag tycker det mesta på youtube är roligare än vanligt. Fann detta "easter-egg"-klipp från Mass Effect 2. För er som undrar så kan man i spelet skjuta ut "probes" på planeter för att samla resurser. Klippet nedan visar när man probe:ar en viss planet.



Ibland får man ha fjant-humor, speciellt på natten.

Tänkte även tillägga en kul grej om världens längsta låt. Det är en låt som ska spelas i 1000 år, med start den sista december 1999. Än så länge är låten "bara" 10 år, 69 dagar, 11 timmar och 45 minuter lång/gammal, så det är bara ungefär 990 år kvar.

http://longplayer.org/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade